Pārdomas

Автор Комментарии: 244
удаленный пользователь
Alter-ego... nepiekritīšu!! Vienmēr ir kaut kas jādod attiecības... es kā vīrietis nespētu samierināties ar to,ka mana meitene katru nedēļas nogali atrodas citā pilsētā un dzer ar druškām... atvaino man, pat es to saprotu, ka tas nav normāli ;)
2008-07-17 07:16:30
удаленный пользователь
Dzīves ritms mainītos pats no sevis..... Protams, katram jāatstāj sava privātā telpa, bet.... pielāgošanās vienalga ir dabisks process... ja vien cilvēks patiešām svarīgs :)
No kā attiektos?.... No lielās brīvības..... :)
2008-07-17 07:16:23
удаленный пользователь
nav jaamainaas bet ir jaapielaagojaas, cilveeka buutiibu nevar izmainiit !
2008-07-17 07:15:19
удаленный пользователь
Šorīt sanāca tāda maza saruna ar draudzeni ;) Par to, ko mēs esam gatavas mainīt savā dzīvē, dēļ vīrieša....
Mūsu galvenā problēma laikam ir tāda, ka mēs esam pieradušas būt vienas, un mūsu dzīve ir viens liels tusiņš, bet apzinamies,ka kaut kas ir jāmaina... Un ja ienāk šis cilvēks manā dzīvē...cik lielā mērā es no tā spēšu atteikties....!? Mana atbilde bija - Es varu atteikties no KATRAS nedēļas nogales tusiņiem... bet manam vīrietim man būtu jādod vismaz reizi mēnesi nedēļas nogale... Ar draudzenēm.. iztrakoties :)

Tatad jautājums Jums - Cik lielā mērā Jūs būtu gatavi mainīt savu dzīves ritmu, dēļ cilvēka, kurš ienāk jūsu dzīvē !? (tobiš.. sieviete vai vīrietis)....
2008-07-17 07:13:52