Pārdomas

Автор Комментарии: 244
удаленный пользователь
Dalailama... tas ir tikai un vienīgi teiciens... negribēju izplūst garās runās un pateicu īsi... labi pačukstēšu man pašai nepatīk vārds upurēt.... varbūt vairāk iederētos vārds peislīpēties.... un es vienmēr uzskatu un arī uzskatīšu, ka otram ir jādod brīvība... nevar nevienu ierobežot.... ;) Katram no mums ir arī jābūt stūrītim kur palikt pašam ar sevi un savām domām, pārdomām ....
2008-07-17 10:56:57
удаленный пользователь
es tieši gribēju teikt, ka man nepatīk tas termins - upurēt.
2008-07-17 10:55:33
удаленный пользователь
Mocca!.... nepiekriitu..... nekas nav jaaupuree..... un manupraat klluudaini ir domaat.... ka tas ko tu dari.... ir kaada tur upureessanaas!!!..... nnefiga.... es nekad neesu attieciibaas upureejies.....vai kaa juus parasti sievietes to sakat!!!..... ES VINNAM UPUREEJU SAVU JAUNIIBU UTT...un taajo projaam...!!!.... dzirdeeta fraaze no sieviessu puses...!!!.... Nekas nav jaaupuree.....skataties uz visu racionaali...... un nebuus nekaadu jums tur probleemu personiigajaa dziivee!!!.... :pipe:
2008-07-17 10:52:58
удаленный пользователь
Dalailama, nezinu... es tomēr saku, ka paredzēt mēs nevaram un vēl jo mazāk - paši sevi :)
A par to - nekad nesaki nekad! Tas jau katram ēzelim skaidrs tak :D
2008-07-17 10:49:31
удаленный пользователь
lai kautko iegūtu nākas kautko zaudēt un upurēt :D
2008-07-17 10:48:43
удаленный пользователь
Džamšut, nekas neveras :p izņemot kājas krustām aizveras tikai :lol: :P :P
2008-07-17 10:47:34
удаленный пользователь
Ar laiku jau sanāk, ka daudz atdod un maini. Ar draudzenēm tiecies retāk. Es nesaprotu tos pārus, kuri vel uztaisa kopīgos e-patus un profilus draugiem.lv. Man piemēram vienīgais, kas vel MANS ir palicis- mani meili un telefons! Pārējais ir kopīgs... :roll:
2008-07-17 10:45:36
удаленный пользователь
:pipe: ..... pa lielam..... Kristiin vis notiek vienaadi......protams meedz buut nobiides......bet vinnas ir tikai iislaiciigas........ ja skataas dziives garumaaa..... agri vai veelu.... viss ir paredzams.....
...man tik patiik veerot tos kuri censsas sev iegalvot..... neeee.... luuk ar mani buus savaadaak.... es taa nekad nedariissu utt...... bet paiet laiks....... un mees par to visu varam tik pasmaidiit!!!... :pipe:
2008-07-17 10:45:02
удаленный пользователь
Kristīnīt !!!!!! \'tas širmis jau vairāk jums veras ciet kritiskajās dienās :-D
2008-07-17 10:44:44
удаленный пользователь
Lūk! Un vēl viena nianse - iepriekš to nav iespējams paredzēt - no kā tu atteiksies.
Uznāks lielais širmis pēkšņi un tu - absolūti saprātīga būtne/būtnis :lol: uzvedīsies tā, ka pat tuvākie neatpazīs. A varbūt tev personīgi nekas nemainīsies.
2008-07-17 10:41:45
удаленный пользователь
:pipe: .... jaaa.... Jums meitenes taisniiba...... :wink: :pipe:
2008-07-17 10:40:03
удаленный пользователь
Ensha,pirms paaris gadiem biju liidziigaas domaas par sevi...bet kad satiku savu viirieti viss patiesaam salikaas plauktinos pats no sevis....ir ieradumi kuri ir mainiijusies,ir arii kas naacis klaat,bet dziive tagad ir viennoziimiigi labaaka,kaa pirms tam...draudzenes aizmirsusi neesmu,protams,mazliet retaak sanaak satikties,bet tas pat uzlabo kvalitaati kopaa buushanai...tieshi taa arii ir ,kaa te jau kaads ieprieksh mineeja-ja atradiisi iisto,viss notiks pashpluusmaa...lai veicas!
2008-07-17 10:39:32
удаленный пользователь
Pie daudzkā ir vainīga mūsu pašu greizsirdība ja iemāca sevī šīs jūtas kontrolēt , tad caurmērā viss ir ok.
2008-07-17 10:38:44
удаленный пользователь
Nav runa tieši par mani ;) Kristīne pareizi saprata !
2008-07-17 10:34:07
удаленный пользователь
garantēju - pusstundu seksam lvē neviena nebūs :-D :-D
http://www.millionreasonswhylatviaisthebestcountryintheworld.com/lv/p/n/
2008-07-17 10:31:37
удаленный пользователь
pag... a es tad nesprotu - par ko ir runa.... Cik es sapratu - jautājums tika uzdots vispārīgi - ko katrs mēs, pēc savas pieredzes vai vērtību prizmas esam spējīgi atdot, no kā atteikties.
Neiet taču runa par konkrētu cilvēku - šajā gadījumā par Enshu!

Vai arī esmu pārāk blonda un neko nesaprotu.
2008-07-17 10:30:55
удаленный пользователь
uja Kristin - mani gan pa vencpil izseko :-D
2008-07-17 10:28:52
удаленный пользователь
paga... kriks.... Es oponeeshu....
2008-07-17 10:27:31
удаленный пользователь
Kristiin!!!.... tu vinnai par taalu staasti.... vina to neatcereesies!!!..... paslaik vinnai priekssaa ir loggiskais solis... kuram vinna pati pat ir gatava...... attiet no taa visa..... pilniigi saprotami..... to ko tu staastiiji.... ir jau zinaamaa meeraa... atkal taalaakaa perspektiiva....... bet vinnas nebuus.... kameer neizies sso .....!!!..... es domaaju tu piekritiisi man....:) :wink: :pipe:
2008-07-17 10:23:47
удаленный пользователь
Principa pēc to nedarītu.
2008-07-17 10:22:59