Pārdomas
Автор | Комментарии: 244 |
---|---|
удаленный пользователь
|
es sevi atkal esmu pieķērusi, ka vīriešu klātbūtnē es mazāk patērēju nikotīnu, nekā ja burziņš drušku starpā :)
2008-07-17 11:27:24
|
удаленный пользователь
|
Man pietiek, ka es samazināju līdz paciņai dienā. Tā kā bērnus es vispār kkā negribu. Nu, redzēs kā būs! Galu galā, ja tev lemts nosisties- nenoslīksi!A par tiem kliņķiem... ja ir noskaņa- sanāk līdz kliņķim! Bet tas tā, citi pie kliņķa stadijas sāk huiņas izstrādāt! Tad gan i nesmuki.
2008-07-17 11:27:18
|
удаленный пользователь
|
Atļāvos pārkopēt Dalailama teksta daļu... (c) Jeega ir tavaam atzinnam..... kuras nav saistiitas ar cilveeciskaam veertiibaam.....pat zinaassanaam ko tu iemaacies....patiesiibaa nav veertiibas...pametot sso laiciigo pasauli..... tu neko.... iznnemot atzinnas.... varbuut pat uz vienas rokas saskaitaamaam......tu liidzi nepannemsi....Es nepiekrītu tam, ka atziņas nav saistītas ar cilvēciskām vērtībām... kā arī pieļauju, ka es šo frāzējumu uztveru ne tā kā to pasniedz pats teicējs.... Lielākā bagātība ir mūsu zināšanas kuras mums neviens nevar atņemt... materiālās vērtības te varbūt... un tik pat pēkšņi nebūt....
2008-07-17 11:26:53
|
удаленный пользователь
|
Dalailama...!? :) Paldies par viedokli... sāksim piedomāt ;)
2008-07-17 11:26:43
|
удаленный пользователь
|
Jūtams 8) Baigais malacis :irok:
2008-07-17 11:26:23
|
удаленный пользователь
|
bāc ..vai kāda labi nespēlē tautasbumbu,sestdien vajag uz sporta spēlēm,pie jūras viss atmaksāts,Rīgā paķeram..????????
2008-07-17 11:25:56
|
удаленный пользователь
|
:pipe: ..... Enshu.... mans personiigais viedoklis...... juus meitenes.... paarak daudz smolliijat!!!.... tas nu ir fakts..... kas man ir aciis iekritis..... protams taa ir pilniigi juusu dariissana.....vienkaarssi ....neesu redzeejis kad pat vecci tik daudz piipeetu kaa juus!!!.... Kaa jau teicu.... mans subjektiivs viedoklis...:) :wink:
2008-07-17 11:25:50
|
удаленный пользователь
|
Noricix... nevajag pārspīlēt ;) Vispār... tagad es skaitos jau nomierinājusies daudzmaz ;)
2008-07-17 11:25:26
|
удаленный пользователь
|
Dalailama, aj... labi. Mīļā miera labad - lai tā paliek.Es dzīvoju ja ne mirklim, tad tuvākajai nākotnei un man dotajā brīdī ir jēga gan manām dzīves ērtībām, gan darbam, gan konta stāvoklim utt. utml. Jo tas viss palīdz justies vnk labāk! Un ja es jūtos labi, es varu paveikt daudz vairāk un labākā kvalitātē. Kas, savukārt, puslīdz nodrošina jēgu visam ko daru nākotnes vārdā. Punkc :D
2008-07-17 11:24:13
|
удаленный пользователь
|
Nu ja :shock: Pēc taviem tekstiem,tu esi kaujinieciska meitene 8) Nu nekādi nevari izpirkt tos plauktus un pielikt punktu visai zaļajai sērgai.Tas maita LB tik ražo un ražo 8) Joks :)
2008-07-17 11:23:47
|
удаленный пользователь
|
:pipe: .... nu neko..... tad sso sarunu tur turpinaat neizdosies.... :wink: :pipe:
2008-07-17 11:23:24
|
удаленный пользователь
|
A man vispār liekas,ka iedzerot nevajag dūmot ;) Es piemēra, kad dzeru... daudz retāk pīpēju, nekā vispār.... Jo man nākamā dienā ir nevis poha no alkoholu, bet pīpēšanas poha :( baigi pretīgā sajūta !
2008-07-17 11:22:42
|
удаленный пользователь
|
mans piipeeshanu atmeta sporta deelj ,bet taapat briivdienu piipeetaajs skaitaas ,kad iedzer - ir jaauzduumo :wink:
2008-07-17 11:21:50
|
удаленный пользователь
|
Norcix, šeit neviens nerunā par kliņķi ;)
2008-07-17 11:21:26
|
удаленный пользователь
|
Par dzeršanu es varētu strīdēties līdz nemaņai.Nepatīk man tās dzeršanas kur litriem jātepj.Var jau pa druskai lai būtu štimungs un jautrs prāts.Toties līdz kliņķim :evil:
2008-07-17 11:20:25
|
удаленный пользователь
|
Dalailama... Tavs jautājums bija atbilde uz manu jautājumu... smalki :) Nebraukšu uz turieni... ;) Un kautkā liekas līdz rudenim manis tur nekur nebūs :P
2008-07-17 11:20:13
|
удаленный пользователь
|
un dzeerajiem ... pilns pagalms ar beerniem ,tik siipolloku uzeed un skrien netiiraam muteem taalaak :-D
2008-07-17 11:19:47
|
удаленный пользователь
|
:pipe: .... Kristiin!!... pilniigi nepareizi saprati.... jeega tiessi ir...!!!..... tikai jeega nav ikdienas probleemaam ...eertiibaam...labumiem...tavam karjeras staavoklim....naudai...... tam... nav pilniigi nekaadas jegas!!!.... tas gan..... taas ir tikai muusu dziives eertiibas.... Jeega ir tavaam atzinnam..... kuras nav saistiitas ar cilveeciskaam veertiibaam.....pat zinaassanaam ko tu iemaacies....patiesiibaa nav veertiibas...pametot sso laiciigo pasauli..... tu neko.... iznnemot atzinnas.... varbuut pat uz vienas rokas saskaitaamaam......tu liidzi nepannemsi.....secinajums....... varbuut paarskatam savu dziivi...... varbuut tiessaam nepareizi dziivojam.....ne par to cepamies .....??!!!...... :wink: :pipe:
2008-07-17 11:19:37
|
удаленный пользователь
|
Nu, es varbūt tīri solidarizējoties - kompānijas pēc piekristu kopīgam atmešanas pasākumam, jā. Bet ja to pasaka pavēles formā uz mani - sorry... principa pēc netaisītos to darīt.
2008-07-17 11:19:21
|
удаленный пользователь
|
Nasty.. :( skumji...
2008-07-17 11:19:16
|
Последние комментарии в темах |
---|