TABU princips.
Автор | Комментарии: 186 |
---|---|
|
Zini kaa dziivee ir pieraadijies!? Starp sievieteem nemeedz buut draudziiba, ja runa iet par viirieti... :wink: :pipe:
2008-08-12 18:26:07
|
|
slinkums lasīt, bet kautkas jāuzraksta... :P :P :P
2008-08-12 18:25:46
|
|
Sveika FS :kiss2:..........man ir izkopta gaume uz sievietēm, un nevienam no maniem paziņām nav draudzenes vai sievas manā gaumē, bet ja gadās tad tomēr draudzību vērtēju augstāk par iekāri......................... :pipe:
2008-08-12 18:25:32
|
|
Tu jau pati arī pateici priekšā,ka neskatīties uz viņu kā iekārojamu vīrieti,bet tā arī pieņemt kā draudzenes draugu,un tad arī,lai vai kāds viņš būtu nekas nenotiks.
2008-08-12 18:24:50
|
|
Nekā neiedvesmoju..... vienkārši nedomāju par to..... Jā arī kāda doma iezogas, tad tīkpat ātri arī izgaist.... neļauju tai attīstīties, kur nu vēl parādīties kādā nebūt rīcībā...
2008-08-12 18:22:15
|
|
Šodien gribēju parunāt par vienu no tēmām, kura vairāk vai mazāk tomēr kādreiz dzīvē ir skārusi ikvienu. Tas ir viens no mūsdienu TABU principiem, kuru tomēr lielākais vairums cenšas ievērot, arī es.Tātad, šodien sanāca aiziet pusdienās ar savām druženītēm, kuras nebiju redzējusi jau krietnu laiku, tāpēc tas, protams, bija labs iemesls, lai arī no sirds paklačotos.Galvenais dienas un vispār pēdējā mēneša jaunums izrādījās- draudzenes jaunais, nesen iepazītais puisis, ar kuru savu atvaļinājumu bija pavadījusi Kiprā un tagad pilnīgi noteikti samīlējusies viņā līdz ausīm.Protams, ka mēs ar otru draudzeni bijām patiesi priecīgas, ka arī viņa beidzot ir sakārtojusi savu dzīvi un atradusi pienācīgu vīrieti, ar kuru vēlētos veidot nopietnas un ilgstošas attiecības.Pēc neilga laika šis pats „Lieliskais” arī iesoļoja mūsu kafejnīcā, lai aizvestu draudzeni atpakaļ uz darbu.Tā nu es pieķēru sevi pie domas, ka diezgan nepiedienīgi ilgi viņu nopētu. Kā arī sapratu, ka papētu ik pa brīdim tādas lietas un vietas, kuras pēc būtības, draudzeņu puišos, pētīt nevajadzētu. Tomēr vīrietis bija tik pievilcīgs, ar tik spēcīgu harizmu un seksuālās enerģijas izstarojumu, ka novaldīt šo zemapziņas tieksmi vērot un būt pret viņu diezgan ieinteresēti laipnai, praktiski bija neiespējami.Arī savā otrajā draudzenē pamanīju dīvainais pārmaiņas, acis bija ieguvušas tādu neveselīgas intereses spīdumu, kā arī koķetīgais smaids no viņas lūpām nenogāja.Protams, vadoties pēc sava TABU principa, es savā prātā sāku pašiedvesmas un suģestijas seansu, ka draudzenes draugs vispār nav vīrietis, un vispār viņš var būt tikai un vienīgi man brāļa statusā. Personīgi man tas palīdzēja, bet vai ar šādu pašiedvesmu nodarbosies arī otra mana draudzene?Tad nu man radās jautājums. Kā cilvēki mēdz sevi prātā pašietekmēt, ko cenšas sev iestāstīt, ko cenšas izdarīt, lai šādi pretējā dzimuma cilvēki, kuri patiešām ir apveltīti ar ļoti spēcīgu pievilkšanās spēku, bet kuri ir attiecībās ar tavu labāko draugu, arī paliktu tieši tavā prātā tikai kā interesanti un pievilcīgi cilvēki, kurus tu ne pie kādiem apstākļiem neiekāro kā pretējo dzimumu, pat prātā? :pipe:
2008-08-12 18:19:12
|
Последние комментарии в темах |
---|