TABU princips.
Автор | Комментарии: 186 |
---|---|
|
8) Piekrītu Enshai, pilnībā.....................ja viņa ir mana liktenīgā, tad viņai dzīve ar manu draugu nebūs...................... :pipe:
2008-08-12 18:42:57
|
|
Lūk šeit var vilkt paralēles ar blakus tēmu\"Kur slēpjas mīlestība\" Tikai kāda.Platoniskā vai to par kuru jācīnās.Rodas jautājums.Pa kādu cenu?Zaudējot draugus lai apmierinātu savu ego.Tas var nākt atpakaļ :roll:
2008-08-12 18:41:31
|
|
Es domāju,ka ja ta būs liktenīgā sieviete... tad laiks visu saliks pa vietām tāpat, neuztaisot kādu par vainīgu ;)
2008-08-12 18:41:24
|
|
Cava...tātad tu sevi kontrolēsi tikai tuva drauga priekšā, bet, ja tu stabili iekšēji izjūti, ka tieši šī ir tava dzīves sieviete? Tautā to mēdz saukt arī par Liktenīgo sievieti, ko tad? Upurēsi savu iespējamo laimi par labu draugam? :roll:
2008-08-12 18:40:33
|
|
Fanta es tev aizdošu uz brīdi savējās, man pagaidām nevajag :wink:
2008-08-12 18:39:15
|
|
Sinjorita...Kur tādas var iegādāties? :roll:
2008-08-12 18:35:48
|
|
Nu tā var būt FS, var būt.....................es tomēr draudzību vērtēju augstāk, bet ja būtu tikai paziņa tad viss būtu atkarīgs no sievietes .......................... :pipe:
2008-08-12 18:35:31
|
|
Es te nesen biju kāzās.. un diezgan labas paziņas draugs man visulaiku izrādīja interesi...tajā brīdī es pie sevis domāju - kādēļ viņš tā dara !? Tā nedrīkst darīt.... un pēc tam atkal satiekot šo pāri, viņam teksti bira ārā tādi, ka man atlika vien kaunēties tā vīrieša vietā !!Es principā nekad neskatos uz draudzeņu vai labu paziņu vīriešiem.. vienkārši kaut kā galvā ir pieņemts tā, ka neinteresē un viss.... !!! laikam man tas TABU ir iesakņojies ļoti labi!!Bet par sieviešu draudzību dēļ vīrieša, varu piekrist Art... Jo, ja man draudzenes noniecinās vīrieti pret kuru man ir jūtas.... un kurš mani dara laimīgu... es diezvai izvēlēšos tajā brīdī klausīt viņām.... /egoisms varbūt, nezinu kā to nosaukt/īsta draudzene tajā brīdī paklusēs vispār, ja jutīs, ka man ir labi, kaut arī nejutīs simpātijas pret to cilvēku:)Man draudzenei draugs te nesen izteicās, ka es viņam riebjos... jo es atgādinot viņam viņa bijušo sievieti.. !! To es nesaprotu.. kas es pie tā vainīga !? Bet nu neko jau nesaku.... ja nepatīku... nekontaktē.. bet ja viņa jūt,ka grib ar viņu - tad es vienkārši nerādīšos tuvumā viņam ;)
2008-08-12 18:35:24
|
|
sunsh...Bet principā jau sanāk, ka es ar savu laipno un tādu diezgan uzpēlēti jauko izturēšanos, varēju stabili veicināt to, lai viņš arī sāk pret mani savādāk izturēties? Tātad kaut kur jau šo TABU es pārkāpu :shock:
2008-08-12 18:34:48
|
|
līdzīga situācija ir bijusi, bet vienkārši tiek uzliktas klapes un basta 8)
2008-08-12 18:34:46
|
|
Nu tik traki jau nav ar tām auzām.Kamēr es liku vārdus kopā,te jau to tēmu pacēla 8)
2008-08-12 18:33:54
|
|
cava...Etaloni jau arī mēdz mainīties, jo visas pasaules cilvēkus tu nevari vienā dienā satikt. Vienu dienu tu domā, ka tavs etalons ir tava sieviete, bet otru dienu ieraugi drauga sievieti un saproti, ka tavs etalons pat tuvu viņai klāt nestāv :) Nē, nu tā taču principā var būt? :pipe:
2008-08-12 18:33:14
|
|
/ paņem Norcix un izvelk aiz ausīm no auzām/Nekas, gadās :roll: :pipe:
2008-08-12 18:31:32
|
|
Art...Nav tā, vismaz manā gadījumā noteikti. Sieviešu draudzību es vērtēju ļoti augstu, augstāk nekā draudzību ar vīrieti, jo man vienkārši draudzeņu praktiski nav :mrgreen: Tāpēc šīs divas- vienīgās, es īstenībā diezgan augstu vērtēju un sargāju šo draudzību kā nu māku. :roll: :pipe:
2008-08-12 18:30:39
|
|
FS, censtos slāpēt, ja tajā brīdī būtu ar sievieti kopā, dzīvotu, tad jau mana dzīvesbiedrene būtu mans etalons............................. :pipe:
2008-08-12 18:30:01
|
|
Fantiņ, zinu gan kā tas ir..... Un šai gadījumā manuprāt viss atkarīgs no tā otra cilvēka.... Ja arī viņš sāks Tavā klātbūtnē izturēties savādāk.... vot tad gan ir auzas! ;) Tad ar pašiedvesmu var krietni vien nepietikt....
2008-08-12 18:29:56
|
|
neko nedomaju, draugu draudzenes ir mani draugi un amen...lai gan ar vienu otru vinu bijuso es laprat meginatu uzturet tuvakas attiecibas. bet aiz cienas pret draugiem nekad neko tadu nedomaju darit...ka saka draudzenes nak un iet, bet draugi paliek...
2008-08-12 18:28:24
|
|
cava...Nu, bet tomēr, ja tā būtu un drauga sieviete tev vispār liktos kā sievietes etalons. Kā tu savas iekšējās sajūtas un sajūsmu par šo sievieti slāpētu? Un vai vispār to darītu? :roll:
2008-08-12 18:28:15
|
|
Eju cirst malku :) :) joks :) Šeit iederētos nevis tabu,bet uzticība pret draugu(dzeni) un savu otro pusi.Protams pastāv tā saucamā \"dzīvnieciskā\" tieksme kur daži labi ies pāri līķiem lai sasniegtu īslaicīgu baudu.Pat nedomājot par citu cilvēku likteņiem,ko būsi sabojājusi.Es domāju ka šeit vajadzētu ilgi šķirot cilvēkus ar ko draudzēties.Lakam iebraucu auzās,lai paliek :roll:
2008-08-12 18:28:06
|
|
sunsh...tomēr piekrīti, ka mēdz būt tādi cilvēki, kuri pilnīgi, pat kaut kā neapzināti, liek tev pret viņiem izturēties kaut kā īpaši. It kā pret visiem draudzeņu vīriešiem es izturos tā nepiespiesti, kaut kā maz piedomāju gan par savu uzvedību, gan kaut kādām īpaši izstrādātām manierēm, tomēr, ir cilvēki, kuru priekšā tu sāc uzvesties pilnīgi savādāk, vairāk piedomā pie uzvedības, sarunām, stājas, smaidi vairāk un parasti, kad tas notiek, tas nozīmē, ka ir vēlme iepatikties. Arī šajā gadījumā es sajutu šīs izmaiņas, kuras, protams, apslāpēju jau sākotnējā stadijā, bet tomēr....Tās bija!
2008-08-12 18:26:51
|
Последние комментарии в темах |
---|