Veiktā aptauja.

Автор Комментарии: 85
удаленный пользователь
:pipe: .....Fanta..... tieshi muusu attieksme vienam pret otru ir pilniigi loggiska un saprotama.... :pipe:
..... bet staasts...... jau nebij par to....... man personiigi likaas kaut kaa nepatiikams tavs secinaajums......par nekur nederiigajiem viirieshiem..... ja reiz vinnu sievietes ko taadu var domaat seksa laikaa...!...bet tev pat praataa neienaca...............labi....... nav veerts teikt..... taapat nesapratiisi.... . :pipe:
..... es domaaju ir veerts turpinaat tad.... kad gullot ar kaajaam gaisaaa........... veerosi griestus.........ritmiski gultaa shuupojoties.... :pipe: ....kad tas notiks.....tad buus veerts runaat taalaak!.... :wink: :pipe:
2009-07-01 17:59:31
удаленный пользователь
Aleksi,cepuri nost,super :lol: :lol: :lol:
2009-07-01 17:46:29
удаленный пользователь
DLLM...Tie, manuprāt, ir pilnīgi normāli secinājumi, jo tieši tagad, kad es jūtos patiešām labi attiecībās, man šie jautājumi likās vienkārši kuriozi, un es patiešām nespēju izprast, kā var domāt tādā brīdī par remontu istabās, esot ar to cilvēku, ar kuru tev ir labi. Ir pilnīgi loģiski, ka tieši tāpēc man ir radušies šādi secinājumi, un es domāju, ka īstenībā tu man pat piekrīti, tikai tava reputācija un skaļā attieksme, ko paud pret mani, tev liedz piekrist man :P
2009-07-01 17:42:51
удаленный пользователь
:dibens: :whistling:
2009-07-01 17:41:47
удаленный пользователь
man vienreiz paprasija .... nu kaa gaaja pa darbu ,,, ? :lol: :lol: :lol:
2009-07-01 17:38:23
удаленный пользователь
:pipe: ...... Fanta....... ne jau aptaujaa taa probleema...... un nejau atbildees......bet gan tavos secinaajumos..... :pipe: ...... tu tieshaam viirieshus taa nemiili......?..... jeb tikai pie zinaamiem apstaaklliem tev shaadi sindromi saak izpausties!.... :wink: :pipe: .....shoreiz bez padkolkaam.... un bez uzbraucieniem........ tiiri cilveeciigi pajautaaju...!.... :pipe: ...protams....vari ariii neatbildeet..... :pipe:
2009-07-01 17:26:36
удаленный пользователь
Aleksi, droši vien tāpēc, ka tos izvairīgi slēp :P

DLLM...To tu prasi tiem, kas šo aptauju ir veikuši :P Starp citu, tev jebkura aptauja uzreiz izraisa sajūtu, ka kāds nav dabūjis seksu? :lol:
Tad ta es domāju, kāpēc Latvijas televīzijā katru dienu ekrāna apakšā ir kaut kāda aptauja par kuru ir jābalso. Izrādas televīzijā sēž kaut kāds dīvainis, kurš caurām dienām cieš no sekss trūkuma :lol: :lol: :lol:
2009-07-01 17:18:36
удаленный пользователь
:pipe: ....... Fanta.......vai tieshaam tev atkal nav bijis seks..?!..... :pipe: .....ka saac atkal savus .....stikkus un nikkus!..... :nunu: ......shodien norakstam to uz karsto sauli....!....
2009-07-01 17:05:50
Tveice
pareizi... sievietes mīlu no visas sirds... 8) :lol:

Fanta
vot es ar nesaprotu, kapēc man gandrīz vienīgajam nerāda gadus... :roll: :lol:
2009-07-01 17:01:08
удаленный пользователь
Nē, es padomāju, ka savos....hren viņ zin cik.....gados ir labi iemācījies teikt sievietei to, ko viņa grib dzirdēt. Īsāk sakot, labi māk batonus spraust :D
/ dažas atbildes bija izcili slideni izvairīgas, bet tomēr korektas/ :D
2009-07-01 16:44:50
удаленный пользователь
Aleksis no visas sirds...
A Fanta padomāja, ka viņš jokus dzen... :)
2009-07-01 16:42:44
удаленный пользователь
Aleksis... :lol: :lol: :lol:
Nu redz, tev ir normāla uztvere un arī humors nav svešs, bet citiem sakot, tas varot nosist vēlmi turpināt darboties. :lol: :lol: :lol:
Bet vispār labs, man patika :lol:
2009-07-01 16:41:05
Fanta
:nunu: Tu te atkal provocē mūs... :lol:

Mani šī problēma domāju, ka neskar... jo neko tādu iedomāties nespēju... bet, ja nu kāds no minētajiem jautājumiem, no viņas kādā brīdī tomēr arī pasprūk (sievietes, tak kā zinam ir dīvainas būtnes ar mainīgiem dvēseles stāvokļiem un brīžiem jocīgām vēlmēm), tad man būtu atbildes: 8) :P

1. Tu tur vēl ilgi??? /mīļā, bet tu taču vēlējies ilgāk baudīt... / :P
2. Tā arī tu nepateici, a kad mēs precēsimies? /dārgā, pirms tam taču jāpierīvējas/ ;)
3. Jāni, mīļumiņ.... oi, Māri! /mīļumiņ, viņi tāpat nedzirdēs cik es esmu labs/ 8)
4. Šodien varbūt nē? Man galva sāp! /pareizi, man jau ar atpūta jāpaņem/ :D
5. Atvaino, man ļoooti vajag uz tualeti! (es Tev tikmēr sagatavošu pārsteigumu) :D
6. Mīļais, vai tu pirms seksa biji nomazgāties? (mēs jau varam vēlreiz aiziet kopā) ;)
7. Ko mēs ieēdīsim pēc tam? (mēs pārtiksim viens no otra un nevis no pārtikas precēm) :P
8. Mīļais, tev nešķiet, ka šajā istabā vajadzētu uztaisīt remontiņu? (mēs jau varam pārvākties arī uz viesistabu) :D
9. Paskat, cik interesanta filma! Paskatāmies to? (labi, pamācīties nekad nav par ļaunu) :)
10. Nuuu, vai zini ir redzēti arī lielāki! (redzēt ir viens, bet sajust, kaut kas pavisam cits) :P
11. Ar tevi ir tik labi! Bet vai tu tomēr varētu nedaudz savādāk? (labi, ķeramies pie nākamā varianta) ;)
12. Man ar bijušo ļoti patika tā poza. (tad jau mēs ar varam pamēģināt) :D
13. Ar kuru tev ir bijis vislabākais sekss? (ar Tevi dārgā tikai) 8)
14. Kāpēc tev tāds jocīgs? (lai labāk pieskaņotos) ;)
15. Tu bērnus sasedzi? (un arī pasaciņu nolasīju un iemidzināju) :)
16. Bāc, atkal nebija orgasma! (orgasms nav zaķis, nekur neaizbēgs) :P
17. Vai tu gribi bērnus? (un par cik daudziem Tu domā) :D
18. Mīļais, tu nevari ātrāk, man vēl šovakar jāpaspēj atbildēt draugiem.lv uz vēstulēm! (pareizi, man ar dažas neatbildētas palika...) :roll:
19. Vai tu negribi brīvās attiecības? (tas atkarīgs cik brīvas) :D
2009-07-01 16:32:34
удаленный пользователь
Es atkal esmu ar rakstīšanu piebremzējusi, bija daudz kas cits, svarīgāks jāraksta, tagad vismaz uz kādu laiku miers, esmu beidzot diplomēti izlaidusies :)
2009-07-01 16:16:25
удаленный пользователь
Es tagad visu ko citu rakstu... :wink:
2009-07-01 16:01:59
Jāni, mīļumiņ.... oi, Māri! ( Ak tu jēziņ, jūtīgie vīrieši, nu, drusku sajuka, ta nu gan liela bēda )

:lol: :lol:
2009-07-01 16:01:54
удаленный пользователь
1. Tu tur vēl ilgi??? (Nu, bet ja jau noriebies, vajag taču noskaidrot !)

šito dzirdēju vienu reizi... un vienu reizi bija vēl trakāk! :reeka:
2009-07-01 16:01:02
удаленный пользователь
Tveice, bet es aizvien tik pat gari rakstu :)
2009-07-01 16:00:56
удаленный пользователь
Bet tika veikta šāda aptauja, un ja vīrieši ko tādu ir minējuši, tad ne jau no plika gaisa tas ir radies, tātad secinājums, ka ļoti daudzi no Latvijas vīriešiem ir vienkārši norakstāmi nederīgi.
2009-07-01 16:00:33
удаленный пользователь
Es kādreiz tikpat gari rakstīju... :roll:
2009-07-01 16:00:31