Veiktā aptauja.
Автор | Комментарии: 85 |
---|---|
удаленный пользователь
|
njaa, bet vispar, man nav naacies nevienu no tiem teikumiem dzirdeet seksa laikaa :) paldies manaam sievieteem par sapratni :) (njaa, vinas nebij tik stulbas, lai ko taadu vispar seksa laika teiktu)
2009-07-01 15:58:17
|
удаленный пользователь
|
19. Vai tu negribi brīvās attiecības? mūža sapnis! :pipe:
2009-07-01 15:57:55
|
удаленный пользователь
|
Tās ir manējās, oriģinālā tekstā bija citas un tās man nepatika :)
2009-07-01 15:56:26
|
удаленный пользователь
|
taas piebildes iekavaas ir taveejaas ?
2009-07-01 15:54:34
|
удаленный пользователь
|
Atzīšos, ka par šo aptauju es mazliet pazviedzu, tāpēc nolēmu to ielikt te un varbūt padiskutēt.Aptauja bija par to, ko Latvijas vīrietis nevēlas dzirdēt seksa laikā (kas liecina par to, ka kaut ko tādu viņš kādreiz jau tomēr ir dzirdējis), jo tas viņam nositot apetīti turpināt iesākto.Tātad:1. Tu tur vēl ilgi??? (Nu, bet ja jau noriebies, vajag taču noskaidrot !) 2. Tā arī tu nepateici, a kad mēs precēsimies? (es gan ieteiktu viņai padomāt vai viņai to vajag)3. Jāni, mīļumiņ.... oi, Māri! ( Ak tu jēziņ, jūtīgie vīrieši, nu, drusku sajuka, ta nu gan liela bēda )4. Šodien varbūt nē? Man galva sāp! ( Un kas te tāds? Vai tad sievietei galva sāpēt nevarētu?)5. Atvaino, man ļoooti vajag uz tualeti! (Tad sanāk, labāk par to klusēt, ja? Paši vēlāk nožēlosiet)6. Mīļais, vai tu pirms seksa biji nomazgāties? (Tātad kaut kas liecina par to, ka nomazgājies viņš tomēr nebija)7. Ko mēs ieēdīsim pēc tam? (Atkal skopais latvietis nevarēja meiteni pirms seksa aizvest un pabarot)8. Mīļais, tev nešķiet, ka šajā istabā vajadzētu uztaisīt remontiņu? (Nav patīkami, ja apmetums pie katras kustības tev drūp uz galvas)9. Paskat, cik interesanta filma! Paskatāmies to? (Nu, bet ja patiešām interesanta?)10. Nuuu, vai zini ir redzēti arī lielāki! (Gi...gi..gi...gi :D )11. Ar tevi ir tik labi! Bet vai tu tomēr varētu nedaudz savādāk? (Vispār tas vēl bija korekti, lai priecājās, ka nepateica, ka ir galīgs nejēga gultā)12. Man ar bijušo ļoti patika tā poza. ( Te nu viennozīmīgi jāsaka- dura)13. Ar kuru tev ir bijis vislabākais sekss? ( Laikam jāsāk piedomāt vai savai sievietei velti pietiekami daudz komplimentu)14. Kāpēc tev tāds jocīgs? ( gi...gi..gi...gi :D)15. Tu bērnus sasedzi? ( Njaaa....)16. Bāc, atkal nebija orgasma! (Bāc, nu, bet ja nebija?!!)17. Vai tu gribi bērnus? ( Iespējams vajag sākt beidzot lietot prezervatīvus)18. Mīļais, tu nevari ātrāk, man vēl šovakar jāpaspēj atbildēt draugiem.lv uz vēstulēm!19. Vai tu negribi brīvās attiecības? (Bet lielākais vairums taču tieši to arī vēlas!)Tad nu šo izlasot padomāju, vai promlēma šajā gadījumā ir sievietēs, kas ko tādu var tādā brīdī pateikt vai tomēr vīriešos? Ja godīgi, es nevaru iedomāties, ka esot kopā ar normālu vīrieti, sievietei varētu rūpēt šādas problēmas par remontu vai par nesasegtiem bērniem, tad loģiski secinot sanāk kas? Atkal pie vainas vīrieši? :roll: :lol:
2009-07-01 15:52:51
|
Последние комментарии в темах |
---|