WEBCAM
Автор | Комментарии: 309 |
---|---|
удаленный пользователь
|
bidmer....es nemaz nejaucos... sapņojat vien tālāk. Es pa to laiku tomēr baudīšu reālu dzīvi. ;)Dalailama.... es patreiz nedomāju par tālu nākotni vīzijās... tur viss miglā tīts un sazin ko veel neizdomās un izgudros....
2008-06-30 15:09:53
|
удаленный пользователь
|
:pipe: biidmeer...!!!.... neiesaku.... kaiminni nesapratiis..!!!... :wink: :pipe:
2008-06-30 15:08:10
|
удаленный пользователь
|
Dalailama....Piekriitu.... robotam jumikjei....:):):) Lai buutu svaarcinjos......un lai uz jumta vareetu panjemt shameejo....:) Tas tipa bonusa pakalpojums...:)
2008-06-30 15:06:01
|
удаленный пользователь
|
La -mocca.... a tu pastaasti.... kaa tev sskkiet..... naakotnes viizija...... kaa tev sskkiet....??....varbuut tev ar ir... tiiri sievisskkiigas fantaazijas par sso teemu...??... :wink: :pipe:
2008-06-30 15:02:11
|
удаленный пользователь
|
:pipe: ...:) :) .... jaasapnno takss ir..??!!!.... savaadaak nebuus attiistiibas..!!!.... .... zin.... bet tava doma biidmeer man patiik.... bet uz jumtu vajadzees robotu jumikki dziit..kur nu taadu seksiii zakki...... un kas pretii nerunaaa..... un eest gatavo..... uttt...... viena skaade....... kaa cilveeks iemaaciisies nodot to dveeseles siltumu...... laigan..... iespeejams ar laiku tas klluus par poboccnij efekt...... un taaa..... no kaa centiisies tikt vallaa........ :pipe:
2008-06-30 14:59:20
|
удаленный пользователь
|
Klausies Moka.... Nejaucies.... Te ir vechu runas.... Un vechu sapnji....:):) Pats nonjirdzos.....
2008-06-30 14:58:54
|
удаленный пользователь
|
Puikas sasapņojās :D
2008-06-30 14:51:17
|
удаленный пользователь
|
Jes..... Dalailama..... Un tad dazjreiz Tu nezinaatu ko draaz.....:) Dziivu.... sievieti... Vai ...kautko ar metaala ribaam... un uzaudzeetu miesu....:) Nevareetu atshkjirt.... Japaanji jau tagad piedaavaa nevis uzpuushamas sievietes... bet lelles cilveeka svaraa un izskataa un ar cilveeka temperatuuru..... Tikai veel nevaid un nestaigaa..... Taadai toch tad vareetu likt shkjuunim jumtu nomainiit...:):):):)
2008-06-30 14:49:43
|
удаленный пользователь
|
:pipe: .... bidmeer....domaaju tev ir pilniiga taisniiba..... he he .... domaaju mees to noteikti piedziivosim..... :pipe: .... he.... bet interesanti..... gluzzi kaa maaksliigais intelekts.....taada laba filma bij....nuuuu.... ir par ko padomaat vecais.... ir par ko p[adomaat.... :pipe:
2008-06-30 14:41:48
|
удаленный пользователь
|
Dalailama... Es jau neko.....Un ne jau par manu vai Tevis draashanu , mums nezinot.... Es tik saku ka taadi laiki nav aiz kalniem...... gribam to vai nee....:)
2008-06-30 14:33:32
|
удаленный пользователь
|
:pipe: ...Sveiks Biidmeer....!!!..... man nav vajadziiga popularitaate....lai ar manu klonu tur kaada ko gribeetu dariit....... bet...!!..... man ssad tad ir ko teikt cilveekiem..... un es to izsaku...... kaa jau tas piennemts forumaa........ kuram ir taisniiba vai nav.........sseit visi jau sen ir pieaugussi....katrs pats var izdariit priekss sevis secinaatjumus ....katram ir savs viedoklis....gan par to ko saka foruma daliibnieki..... gan par to kaads sskkiet forumiessiem katrs no taa daliibniekiem....!.... FS!.... zin.... tavas replikas buutu manii agraak izraisiijussas...taadas negatiivas emocijas....kaut kaadu pretreakciju....bet tas bija agraak!!!........ FS !.... jo es tevi vairaak sseit forumaa iepaziistu..... jo tu no personiibas kas agraak man likaas taada interesanta....un meitene ar savdabiigu izdomu.....esi paarveertusies par vecu nobruzzaatu ccemodaanu!!!....ar iedzeltenu nokraasu..... .... tava vieniigaa izeja...ir izmainiit savu attieksmi pret cilveekiem..... naaks jauninnie... un tie ir vieniigie....kuriem tu veel speesi iestaastiit... ka esi balta un puukaina....... bet vecajiem bukiem..... atvaino.... to tu vairs neiestaastiisi...!!!.... vetcie zin kas sleepjas zem piemiiliigaas kaccaataas bildiites!!!.... taa kaa..... necciepsti kundziit!!!... mees tevi paziistam.... un lloti labi.... :wink: :pipe: .... tagadni tu esi saccakareejusi pati ar savaam rokaam..... domaa par naakotni....lai kaadreiz kad saslimsi.... buutu kas glaazi uudens pie tavas gultas pienes.... :wink: :pipe: .... he he he .... kaut vai virtuaalajaa videe.....
2008-06-30 14:17:45
|
удаленный пользователь
|
Bet ja par teemu... tad nekaa.... slikta she neredzu...... Civilizaacijas kaarteejaa spiraale.... Un ja tehnologjijas ljauj shaadu iespeeju.....kaadeelj gan neizmantot?????Nepaies ne paarsimt gadu.....kad varees noiireet jebkuru sievietes dublikaatu...(arii viiriesha protams...)....peec pasuutiijuma.... Un seksot ar....Andjeliinaam Dzoulijaam...Kidmenaam...Muuraam....utt...... Ariii ar FantaSee...(piedod ja vari)...:).... uz vella paraushanu..... Dalailama.... Diez vai muusu izskata klonus...(vai kiborgus) kaada gribees....nobaudiit...:)
2008-06-30 13:37:51
|
удаленный пользователь
|
( Klusi ieskataas iekshaa....)
2008-06-30 13:24:44
|
удаленный пользователь
|
FS (stupid)
2008-06-30 12:59:33
|
удаленный пользователь
|
:lame:
2008-06-30 12:54:09
|
удаленный пользователь
|
DLLM....Esmu novērojusi, ka šizofrēniju vai vēl kaut kādus pasaules grēkus māki man piedēvēt tieši tu, jo es tevi neatbalstu, tieši tādēļ, ka par lielāko liekuli un divkosi uzskatu tevi tieši es, tu spēj tikai atkārtot manus vārdus un pāradresēt tos man. Cik tipiska rīcība cilvēkiem, kuriem nav sava viedokļa, bet ir tikai antipātiskas jūtas pret kādu. Cik esmu novērojusi, tikai tev un taviem pakaļlaizītājiem ir uzskats par tavu viedumu, lielākā foruma daļa, lai kā arī tev tas nepatiktu, pat priecājas, ka es tev un ID- veidīgajiem parādu jūsu vietu- zemāk par pļintusu :), tā kā tavs palags, ko veltīji man, bija, cik noprotu, tikai tavai personīgai labsajūtai vai arī mazs centies ietekmēt citu prātus, kas tev pēdējā laikā galīgi neizdodas. Varbūt tāpēc, ka te jau sen visi zin patiesību, ka no tevis vieduma tik vien, kā pedantam melnuma aiz naga :roll: :pipe:
2008-06-30 11:37:38
|
удаленный пользователь
|
Ideālais -par to,G punktu (5 lapaa)Skatos esmu Tevi uzsidījis, šodienai pietiks Atdziesti, un tad dosimies pie nākošā orgasma Uzmanies! es zinu kur ir tavs G punkts :) :-D :lol: ..tas taa smuki,Tavu praat ?Tu biji tas,kas teici,ka,taada vai savaadaaka raustiishana,-esot zemiski .. :roll: tad kaa to saprtast ?
2008-06-30 10:44:27
|
удаленный пользователь
|
Ideaalais, super, labi, ka atzini :wink:
2008-06-30 10:42:27
|
удаленный пользователь
|
Centa,gadās, a kam negadās:)
2008-06-30 10:40:30
|
удаленный пользователь
|
Viva,par konkrēti kuru, G punktu, Tu šobrīd jautā?:)
2008-06-30 10:37:52
|
Последние комментарии в темах |
---|