WEBCAM
Автор | Комментарии: 309 |
---|---|
удаленный пользователь
|
TTR, jaa :reeka: :reeka: :reeka:
2008-06-30 15:47:55
|
удаленный пользователь
|
Nu tā Dalailamčik..sākam?Tātad pirmais testiņš, lai zinātu, kas mūsu lācītim vēderā, kaut gan tu būsi pārāk bailīgs, lai atbildētu..vai ne? Es paredzēju tavu rīcību? :roll: Tomēr, ja tu spētu visu pasaules ļaunumu savākt vienā veselā, kur tavuprāt tas atrastos- Tevī pašā iekšā vai ārpus tevis- ārpasaulē? :roll: :pipe: Izvēlies vienu variantu ...bumbulīti :P
2008-06-30 15:47:30
|
удаленный пользователь
|
CA- tev viiirs ari iir, sliktaakajaa gadiijumaa arii tu maajas dabuusi :shura:
2008-06-30 15:47:25
|
удаленный пользователь
|
Bet tev taču vēl ir sieva, neaizmirsti to, mājās ar vēl var dabūt :reeka: :reeka: :reeka:
2008-06-30 15:46:23
|
удаленный пользователь
|
:dibens:- pasaki veelreiz te
2008-06-30 15:44:45
|
удаленный пользователь
|
TTR..škic... :pipe:
2008-06-30 15:44:21
|
удаленный пользователь
|
ko juus te kasaaties- ejiet abi un :gulta: un miers buus :roll:
2008-06-30 15:43:49
|
удаленный пользователь
|
DLLM....Kas tad nu, kāda mīļākā neiedeva vai kas? Bet tev taču vēl ir sieva, neaizmirsti to, mājās ar vēl var dabūt :DKāpēc tu domā, ka es jel kad dzīvē tikšos ar tevi? Vienīgā iespēja tev mani satikt būs ielīst manā bēru cerimonijā pa rezerves ieejas durvīm :D Bet tā kā tu esi vecs kraķis, tad diez vai pat tev šī iespēja būs reāla, atstiepsi kājas stipri ātrāk :)Par ko vēl parunāsim? Gribi psihiatrijas testiņu iziet, lai uzzinātu, kurš no mums ir šizofrēnisku pazīmju apsēsts? Es tevi varu patestēt :D
2008-06-30 15:42:39
|
удаленный пользователь
|
:pipe: .... tu tomeer esi viens riebiigs sievisskkis!!!.... kauna nav..... neredziu.... man ssodien gruuti.... bet neee.... vinna te urkkeesies un urkkeesies......!!!.... es tadat saprotu kaa juutaas tie viiri...kurus dastalli sievas....!!!.... :evil: .... FS !.... zuudi miglaaa!!!.... un uz fiksaako..!!!.... kameert es veel neesu sanneemies!!!........ un tavas provokaacijas par tikssanos..... aizmirsti!!!... es ar tevi netikssos....tu zini noteikumus....!!!.... ....es atpuussos ar cilveekiem ar kuriem man ir patiikami to dariit..... priekss kam man ir jaabojaa sev garastaavoklis..... es paaraak miilu savu labo noskannojumu... :wink: :pipe:
2008-06-30 15:38:19
|
удаленный пользователь
|
tev zekje nosliideejusi:P
2008-06-30 15:38:15
|
удаленный пользователь
|
Nu redz, nekas nav vienkāršāks, kā attīrīt foruma tēmu no virtuālajiem tirliņiem, atliek tikai izmantot viņu pašu ieročus- palagi pret palagiem :lol: :lol: :lol: /Sakārto savu bruņu pupturi un aiziet pa citām tēmām pārbaudīt kārtību :P/
2008-06-30 15:36:15
|
удаленный пользователь
|
Ataa...... Lai jums jauks vakars......F.... un D........ Tik nenoskruuveejiet shovakar..... viens otram galvu nost....
2008-06-30 15:33:33
|
удаленный пользователь
|
pamāj ar rociņu bidmeram...attttāaaa, attttāaaa :lol:
2008-06-30 15:30:09
|
удаленный пользователь
|
kaadam ir par daudz briivaa laika :shock:
2008-06-30 15:29:42
|
удаленный пользователь
|
DLLM....Nē, dārgumiņ, es tevi tieši šodien nelikšu mierā uz pilnu klapi, man patīk, ka tu esi tāds....Vārgulis..Bet tu vari manas replikas nelasīt, tas man būs tikai uz roku, tagad es smuki varēšu parunāt par tevi kā virtuālo seksam.lv personāžu ;)Starp citu, ļoti bieži es lasu par sevi atzinumus, kāda esmu te un kāda dzīvē. Dalailamčik, tu mani esi redzējis dzīvē, esi skatījies kā es komunicēju ar cilvēkiem tur? Ai, ai, kāds gan tu esi melis :) Liekulis un melis, pilnīgi kauns par tevi, it kā pieaudzis vīrietis, bet tā mīl fantazēt? Daudz lasi fantastiku? :)
2008-06-30 15:28:19
|
удаленный пользователь
|
(tikpat klusi aizver durviss ciet).......
2008-06-30 15:23:21
|
удаленный пользователь
|
:pipe: .... pat slinkums lasiit!!!.... FS !.... Atpisies no manis .....ja...!!!.... man nav noskannojuma tevi ssodien audzinaat.....!!!.... pagaidi riitdienu..... tad es ar jaunu sparu..... bet passreiz ..... atslaapsti.... un pameklee sev citu smilsskasti....tur..... :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :pipe:
2008-06-30 15:20:19
|
удаленный пользователь
|
DLLM...Lasu tavus tekstus un katreiz brīnos, ko tu centies MAN pateikt? :) Cik var malt vienu, un to pašu un kā tev pašam tas neapnīk. Es varu tagad vienkārši pa punktiem uzrakstīt visu to, ko dažādu teikumu variācijās tu varētu par mani pateikt...Sāksim?1) Vai cik vāji, FS, es cerēju, ka tu būsi spējīga uz kaut ko vairāk (Es necentos un diez vai tu vēlētos, lai es pacenšos, pagaidām man nav vēlmes tevi pilnīgi iznīcināt, jo man bez tevis te būs garlaicīgi) :P2) Es būšu te vienmēr, lai tev norādītu tavu vietu. (Kāda sagadīšanās vai ne? Es arī)3) Maini savu attieksmi pret citiem (Tikai pēc jums cienītais) 4) Mani tavi teksti un replikas vairs nesatrauc..agrāk...kādreiz.. (nez kāpēc tad tieši man ikreiz velta šos palagus, tieši man, kura pilnīgi vairs nesatrauc?)5) Tu esi tik paredzama ( Cik silti kļūst ap sirdi, kad kāds tik ļoti mani ir studējis)Te varētu citēt vēl ļoti daudz, bet vai to vajag? Domāju nē :) Tu saki- maini savu attieksmi, lai tev patiktu, lai es kļūstu pelēkā masa, kurai nav ne vārda tiesības, nedz savu uzskatu? Es labi zinu, kādi izskatās cilvēki, kuriem tu esi varēji pabraukt pa ausīm, labs piemērs ir banditta :) Jā, iespējams sākotnēji viņa bija skarba, pat rupja vai vēl nez kāda, tomēr viņai bija savs ES, tagad...Paskaties kāda viņa ir palikusi tagad. Nulle, tava marionete, kuru tu esi izveidojis pēc sava prāta, cilvēks bez sejas, kurš reti te kad izsaka savu viedokli...Tu vēlētos, lai arī es tāda kļūstu, šaubu nav, tikai nesanāks Dalailamčik, nesanāks, tā kā vari vien aust savus palagus tālāk, mani gan tie ietekmē, man paliek jautri un silti ap sirdi tāpēc, ka es tavus nodomus lasu kā 5 reiz izlasītu grāmatu :)
2008-06-30 15:17:37
|
удаленный пользователь
|
:pipe: .... biidmeer!!!.... neesi domaajis par dziivesvietas nomainnu..??.... skatos tev kaiminni taadi perversi patraapiijussies..... :pipe:
2008-06-30 15:13:13
|
удаленный пользователь
|
Dalailama.... Vinjai tak nakts redze.... Un es pa aizmuguri rushinaashos ar fanariku...:) Nu var arii ar kaiminju sasveicinaaties.... Shamais skurstenjslaukji njem priekshaa....:)
2008-06-30 15:11:39
|
Последние комментарии в темах |
---|